Mijn tarieven

Natuurlijk is elke opdracht anders. De onderstaande prijzen zijn ter indicatie.

prijslijst_2016

printbare versie nodig? >>KLIK HIER<<

Ik maak graag een offerte op maat! U kunt mij bellen op 06-23 21 2011! Ik werk altijd op basis van een vaste prijsafspraak. Zo weet u waar u aan toe bent!

Alle foto’s die u van mij ontvangt zijn beoordeeld en gecorrigeerd voor uitsnede, kleurechtheid, scherpte, uitstraling, en geschiktheid voor gebruik op het web en in drukwerk. Extra werkzaamheden gebeuren altijd in overleg. Tevens krijgt u van mij altijd een kleinere foto met watermerk gratis welke u kunt gebruiken voor uw social media accounts.

Wilt u graag een fotoalbum van uw fotoshoot? Ook dat kan. Ik maak op verzoek een gewatteerd hardcover fotoalbum. Hiervoor krijgt u 24 pagina’s met extreem scherpe foto’s! De kosten hiervoor bedragen €60,00 inclusief BTW. Er zit wel ongeveer 5 werkdagen levertijd op.

Ook kan ik voor u een acrylglazen wandfoto voor u verzorgen. Deze standaard maat hiervoor is 30 x 30 cm inclusief aluminium profiel ophanging. Ook hier ziet u uw foto in een extreem scherpe kwaliteit terug. Kosten hiervoor bedragen €60,00 inclusief BTW. Ook hiervoor geld een levertijd van 5 werkdagen.

Tevens verzorgen wij voor u uw mooiste foto op A3 formaat afgedrukt op glanzend fotopapier. U betaald hiervoor €25,00 euro inclusief lijst.

U ziet u vind bij mij voldoende mogelijkheden. Heeft u nog vragen? mail mij op info@renecoensefotografie.nl of bel mij voor een vrijblijvende afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *