WIE BEN IK

Ik ben René Coense. Sinds 1 mei 2015 ben ik de trotse eigenaar van het bedrijf René Coense Fotografie. Na dat ik een groot aantal shoots heb gedaan, heb ik toen besloten om hier mijn beroep van te maken. Ik vind namelijk dat een goede fotoshoot helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Ik heb in mijn portfolio verschillende onderdelen binnen de fotografie staan. Ook mag ik een aantal gerenommeerde namen tot mijn klantenkring noemen. Enkele namen zijn: Gemeente ‘s-Hertogenbosch (afdeling sport en beweging), Euro Sport Ring, UEFA, KNVB, de Ronde van Nijmegen, de Engelenrun en Sportvereniging WestFight in ‘s-Hertogenbosch. Ook heb ik al veel mensen en kinderen op de foto mogen zetten. Op mijn website vind je hiervan enkele voorbeelden. Wil jij graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Kijk dan op MIJN FACEBOOKPAGINA en meld je daar aan.

_dsc9280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *